Karsholte Skytteforening

Skydetider

I skytteforeningen har du mulighed for at komme til træning hver onsdag fra klokken 18.30. Efter skydningen tæller vi skiverne op, og du får resultatet af aftenens skydning. Imens kan du nyde en kop kaffe eller sodavand, og du har mulighed for at spille kort og andre spil.

Hvor og hvornår skal jeg møde op?

Vi har både 1 indendørs og 2 udendørs baner. Under aktiviteter kan du se, når vi skifter bane.

Indendørs (15 m bane) - Vinterskydning:

Riffelskydning starter klokken 18.30 og ca. klokken 19.30 har du mulighed for at skyde med pistol. Det foregår i kælderen under Holberghallen i Dianalund.

Udendørs (50 m riffelbane og 25 m pistolbane) - Sommerskydning:

På de 2 baner skydes samtidigt, hvor vi starter klokken 18.30. Det foregår på Bakkevej 17 i Dianalund.

Du er altid velkommen til at komme forbi, og se om skydning skulle være noget for dig. Det kræver dog lige, at du kontakter os om, at du godt vil komme, så vi kan sørge for en god modtagelse. Pga omstændighederne omkring sagen i Albertslund, vil vi fremover kræve SKV3 godkendelse, før optagelse i klubben.

Hent SKV3 her:

SKV3

Klik her for at se vores kalender:

Kalender 2017-2018 og Kalender 2018